Donaties

Hoi! Wat leuk dat je van plan bent om een donatie te doen! We vertellen je echter graag eerst wat er met je geld gebeurt.

COMMEN. is een website over mentale gezondheid op alle vlakken. En dan niet het soort website dat je teleurgesteld achterlaat met een paar vage tips. COMMEN. gaat verder en brengt rauwe, persoonlijke, pijnlijke, ontroerende en vooral herkenbare verhalen, die geschreven worden door mensen die weten waar ze het over hebben. Hiermee biedt COMMEN. een platform aan duizenden Nederlanders en Belgen voor wie elke dag een gevecht met de wereld, zichzelf en hun hoofd is. Waar ‘raar’ zijn normaal is en waar taboes niet bestaan.┬áDat doen we niet alleen in tekst, maar ook in video.

We gebruiken donaties alleen om COMMEN. in leven te kunnen houden en te ontwikkelen. Denk dan aan dingen als hosting of bijvoorbeeld het kopen van materialen om video’s of een podcast mee te maken, of om een ander tof idee te kunnen uitvoeren. We zullen er geen bedrijfsuitje van organiseren of een auto van de zaak van kopen, beloofd. We betalen er zelfs onze redacteuren, die allemaal vrijwillig aan COMMEN. werken, niet van. Elke cent wordt goed besteed.

Klik hier om door te gaan naar het donatieformulier!

Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *