Over ons

Taboedoorbrekende verhalen

Op COMMEN. lees je verhalen over mentale gezondheid. Geschreven door mensen die weten waarover ze schrijven, voor mensen die weten waar ze over lezen. Van advies, herkenbare verhalen tot aan gesprekken met (on)bekende Nederlanders: alles komt voorbij. COMMEN. in een paar woorden? Rauw, persoonlijk en eerlijk.

COMMEN. wordt gemaakt door:

Redactie
Marijn van den Berge
Eva Hirschmann
Hanna Stolk

Hier schrijven we over

Wij schrijven over alles dat in ons hoofd omgaat, als het maar met mentale gezondheid te maken heeft. Van omgaan met depressie, alles over je stoornis, hoe je vrienden moet maken tot aan het ontmaskeren van een op seks beluste anorexia-coach: je vindt het hier.

Doelgroep

COMMEN. wil laten zien dat mentale gezondheid belangrijk is. Een depressie discrimineert niet en autisme komt bij alle lagen van de bevolking voor. Het achterliggende doel is daarom herkenning bieden aan lezers. Ook onze naam is hierop gebaseerd, toen we in april 2018 begonnen. ‘Common’ betekent in het Engels namelijk gemeenschappelijk. Jammer genoeg was deze website al geregistreerd door een gare computerclub, dus werd het COMMEN. Goed verhaal, lekker kort.

Samenwerken?

Wil je iets zeggen, of iets kwijt? Stuur dan een mail naar redactie@commen.nl of mail een van de schrijvers individueel. Je vindt de contactgegevens op het profiel van de betreffende schrijver.

Heb je iets interessants te vertellen? Kom dan voor ons schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *