Vacature: kom het schrijversteam van COMMEN. versterken!

Ben je ook van mening dat we het meer over mentale gezondheid moeten hebben? Vind je het ook fijn wanneer mensen eerlijk zijn over wat er in hen omgaat? Heb je ook een schijthekel aan taboes? Heb je een nog grotere schijthekel aan de afgezaagde reportages over mentale gezondheid? Kun je goed schrijven?

Vijf keer ja? Mooi, dan kunnen wij wat voor elkaar betekenen.

COMMEN. zoekt jonge schrijvers die zich thuis voelen in de wereld van mentale gezondheid. Of je nou je eigen verhaal bij de psychiater wil delen, bent opgekrabbeld na een burn-out, of juist het verhaal van iemand anders aan de rest van de wereld wilt verkondigen. Je hebt een verhaal te vertellen: daar gaat het om.

Wij zoeken dus ervaringsdeskundigen. Of je nou zelf gezondheidsklachten hebt, of dit van dichtbij hebt meegemaakt. Je weet wat je zelf had willen lezen toen je het lastig had. Het is helemaal geen probleem als je nog niet zoveel ervaring hebt in schrijven. Achter COMMEN. zit een team ervaren enthousiastelingen die je graag helpen bij het worden van een betere schrijver.

Zo word je schrijver:

Stuur een e-mail met voorbeeldartikel naar redactie@commen.nl geadresseerd aan Marijn van den Berge met daarin je gegevens, motivatie, achtergrond en de reden dat je een ervaringsdeskundige bent. Het gaat om een vrijwillige functie: jammer genoeg kunnen we je psychiaterbezoek dus niet bekostigen ;). Je wordt zo snel mogelijk teruggemaild. Let op, dit mailtje kan in je spambox belanden.

Dit hebben we te bieden

Bij COMMEN. leer je hoe het is om compleet zelfstandig je eigen verhalen te maken. Van het bedenken van een originele insteek, het uitwerken van een artikel tot aan het publiceren: alles komt voorbij. Ook spreek je interessante mensen en word je een veel betere schrijver. Bovenal heb je creatieve vrijheid en schrijf je over wezenlijke dingen die het verschil maken in mensenlevens. Sterker: hiermee kán jij het verschil maken in het leven van anderen. Er wordt geluisterd naar jouw ideeën en je krijgt alle vrijheid om die ook uit te voeren. Tot slot kan schrijven een therapeutische werking hebben, geloof ons. 🙂

Je komt bij een gezellig, behulpzaam team dat net zo gestoord is als jij, dat elkaar dus begrijpt en dat samen de strijd aangaat met mentale problemen en de taboes die daarop rusten.

Wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan COMMEN.? Stuur ook dan een e-mail naar redactie@commen.nl of bekijk onze andere vacatures. Vragen over deze vacature? Het mailadres is je inmiddels bekend. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *