Vacature: social media-redacteur bij COMMEN.

Zit jij het liefst uren door je tijdlijn te scrollen? Ben je creatief? Heb je affiniteit met de wereld van mentale gezondheid? Dan zijn we op zoek naar jou! COMMEN. zoekt namelijk iemand voor wie social media zijn of haar lust en leven is. Oké, dat is misschien niet helemaal gezond, maar je snapt ons punt.

Let op: het gaat om een vrijwillige functie

Wie zijn wij?

COMMEN. is een platform dat schrijft over mentale gezondheid. Wij hebben lak aan taboes, er zit een steekje bij ons los en wij willen een ondersteunend, herkenbaar, informatief of ontroerend verhaal neerzetten. Elke keer opnieuw. Zodat mentale gezondheid bespreekbaar wordt en mentale ongezondheid normaal.

Naast artikelen schrijven willen we datzelfde doel bereiken door middel van sociale media, waar we een groot deel van onze doelgroep bereiken. En daar hebben we jou dus voor nodig, want wij zijn ook maar simpele schrijvertjes.

Wie ben jij?

Gewoon, iemand met passie voor social media en je medemens een beetje helpen. We vragen geen diploma’s, geen werkervaring of allemaal andere moeilijke dingen. Je moet gewoon talent en passie hebben. Als je nog één en ander moet leren is dat oké, je hebt alle ruimte om te groeien.

Het zou handig zijn als je net als wij ook niet helemaal goed bent in je hoofd en dus extra goed weet waar je het over hebt, maar zelfs dat hoeft niet per se.

Wat ga je doen?

Je gaat met name aan de slag op Instagram. Dit platform kent dan ook geen geheimen voor je. Samen met ons social media-team bedenk je leuke posts en boeiende stories die iets te vertellen hebben. Je bent dus creatief, durft je ideeën te opperen en weet wat er werkt op Insta en speelt onder onze doelgroep.

Dat betekent ook dat je een beetje uit de voeten kunt met bewerkingsprogramma’s en dat je redelijk vlot iets moois in elkaar weet te knallen. Durf jij jezelf te laten zien en het gezicht van COMMEN. te worden, dan is dat een groot pluspunt, maar we verplichten je niks.

Zo word je social media-redacteur bij COMMEN.:

Stuur een e-mail met voorbeelden van je werk naar redactie@commen.nl geadresseerd aan Marijn van den Berge met daarin je gegevens, motivatie en wat meer informatie over jezelf en je achtergrond. Het gaat om een vrijwillige functie. Je wordt zo snel mogelijk teruggemaild. Let wel even op, de mail kan in je spambox belanden.

Je komt bij een gezellig, behulpzaam team dat net zo gestoord is als jij, dat elkaar dus begrijpt en dat samen de strijd aangaat met mentale problemen en de taboes die daarop rusten.

Wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan COMMEN.? Stuur ook dan een e-mail naar redactie@commen.nl of bekijk onze andere vacatures.

Vragen over deze vacature? Het mailadres is je inmiddels bekend. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *