Vacature: webbeheerder bij COMMEN.

Vind jij het leuk om websites te maken en te ontwikkelen? Heb je affiniteit met de wereld van mentale gezondheid? Dan zijn we op zoek naar jou! COMMEN. zoekt namelijk een webbeheerder.

Let op: het gaat om een vrijwillige functie

Wie zijn wij?

COMMEN. is een platform dat schrijft over mentale gezondheid. Wij hebben lak aan taboes, er zit een steekje bij ons los en wij willen een ondersteunend, herkenbaar, informatief of ontroerend verhaal neerzetten. Elke keer opnieuw. Zodat mentale gezondheid bespreekbaar wordt en mentale ongezondheid normaal.

Om onze artikelen te publiceren hebben we natuurlijk een goed werkende website nodig. En daar hebben we jou dus voor nodig, want wij zijn ook maar simpele schrijvertjes.

Wie ben jij?

Je helpt graag mensen, want dat is wat je in principe gaat doen. Wij maken onze content om de vele duizenden Nederlandssprekenden op de wereld die kampen met mentale gezondheidsproblemen te ondersteunen. En met jouw webskills ondersteun je ons weer. We vragen geen diploma’s, geen werkervaring of allemaal andere moeilijke dingen. Je moet gewoon talent en passie hebben. Als je nog één en ander moet leren is dat oké, je hebt alle ruimte om te groeien en te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

In overleg met de hoofdredacteur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de website, zowel de backend als de frontend. We werken momenteel met WordPress, dus het is handig als je daar al één en ander van weet, of je daar verder in wil verdiepen.

Hoeveel tijd je hier ongeveer aan kwijt bent is verschillend en ook afhankelijk van wat je wil. Vaak zal er in periodes weinig te doen zijn, maar als we met nieuwe projecten aan de slag gaan zal het wat drukker zijn. Ongeacht de drukte bepaal je zelf, in overleg, hoeveel tijd je aan de ontwikkeling van COMMEN. wil besteden.

Wil je je werkzaamheden als webbeheerder combineren met een andere functie binnen COMMEN.? Bekijk dan eens onze andere vacatures of kom met een leuk idee!

Zo word je webbeheerder bij COMMEN.:

Stuur een e-mail naar redactie@commen.nl geadresseerd aan Marijn van den Berge met daarin je gegevens, motivatie en wat meer informatie over jezelf en je achtergrond. Het gaat om een vrijwillige functie. Je wordt zo snel mogelijk teruggemaild. Let wel even op, de mail kan in je spambox belanden.

Je komt bij een gezellig, behulpzaam team dat net zo gestoord is als jij, dat elkaar dus begrijpt en dat samen de strijd aangaat met mentale problemen en de taboes die daarop rusten.

Wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan COMMEN.? Stuur ook dan een e-mail naar redactie@commen.nl of bekijk onze andere vacatures.

Vragen over deze vacature? Het mailadres is je inmiddels bekend. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *