Vacature: videoredacteur bij COMMEN.

Zit jij het liefst uren te knutselen met beeldmateriaal? Heb je affiniteit met de wereld van mentale gezondheid? Dan zijn we op zoek naar jou! COMMEN. zoekt namelijk iemand voor wie video’s maken zijn of haar lust en leven is.

Let op: het gaat om een vrijwillige functie

Wie zijn wij?

COMMEN. is een platform dat schrijft over mentale gezondheid. Wij hebben lak aan taboes, er zit een steekje bij ons los en wij willen een ondersteunend, herkenbaar, informatief of ontroerend verhaal neerzetten. Elke keer opnieuw. Zodat mentale gezondheid bespreekbaar wordt en mentale ongezondheid normaal.

Naast artikelen schrijven willen we datzelfde doel bereiken door middel van video. En daar hebben we jou dus voor nodig, want wij zijn ook maar simpele schrijvertjes.

Wie ben jij?

Gewoon, iemand met passie voor video’s maken en je medemens een beetje helpen. We vragen geen diploma’s, geen werkervaring of allemaal andere moeilijke dingen. Je moet gewoon talent en passie hebben. Als je nog één en ander moet leren is dat oké, je hebt alle ruimte om te groeien.

Het zou handig zijn als je net als wij ook niet helemaal goed bent in je hoofd en dus extra goed weet waar je het over hebt, maar zelfs dat hoeft niet per se.

Wat ga je doen?

Je bedenkt in overleg met collega’s en de hoofdredacteur onderwerpen en formats voor video’s en werkt dat idee samen uit. Je bent dus ontzettend creatief en kan ook nog goed editen. Mocht je niet kunnen editen, maar wil je toch iets met video doen, dan kun je ook solliciteren om als voice-over te fungeren, of wanneer je gezellig met je hoofd in beeld wil. Je hebt hier dus een keuze in.

De video’s zijn bedoeld voor op ons YouTube-kanaal en soms ook voor onze social media.

Zo word je videoredacteur bij COMMEN.:

Stuur een e-mail met voorbeeldvideo naar redactie@commen.nl geadresseerd aan Marijn van den Berge met daarin je gegevens, motivatie en wat meer informatie over jezelf en je achtergrond. Het gaat om een vrijwillige functie. Je wordt zo snel mogelijk teruggemaild. Let wel even op, de mail kan in je spambox belanden.

Je komt bij een gezellig, behulpzaam team dat net zo gestoord is als jij, dat elkaar dus begrijpt en dat samen de strijd aangaat met mentale problemen en de taboes die daarop rusten.

Wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan COMMEN.? Stuur ook dan een e-mail naar redactie@commen.nl of bekijk onze andere vacatures.

Vragen over deze vacature? Het mailadres is je inmiddels bekend. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *